Šola jadranja za otroke, Piran

  • Objavljeno
    21.06.2016
Šola jadranja za otroke, Piran

Športno društvo Piran ima bogato tradicijo organiziranja jadralnih šol za osnovnošolce. Od ustanovitve leta 1992 uspšeno izvajajo šolo jadranja za otroke med 6. in 14. letom starosti. Članom ŠUS v društvu zagotavljajo 10% popust.

Šola jadranja za otroke v starosti od 6. do 14. leta se prične takoj po zaključku šolskega leta, predvidoma od 28. junija dalje in traja vse do začetka septembra. V šoli jadranja si predvsem želijo mlade spoznati z morjem in jadralnimi veščinami ter tako povečati število mladih jadralcev in dvigniti kakovost njihovega jadranja. 

Šolo jadranja vodi dogoletni svetovno priznani trener Milan Morgan ob pomoči članov kluba. Morgan Milan se že vrsto let (zadnjih 30) ukvarja z mladimi jadralci doma in v tujini.

Šola poteka v skupinah po največ 12 tečajnikov med 10.00 in 16.00 uro. Opremo in jadrnice priskrbi klub. Po zaključku tečaja tečajniki opravijo teoretični in praktični preizkus. Vsi tečajniki bodo po opravljenem začetnem tečaju lahko nadaljevali z jadranjem na jadrnicah tipa Optimist ali Evropa. Sicer pa v društvu organizirajo in sodelujejo na številnih regatah.

Člani ŠUS lahko na njihove storitve izkoristite 10% popust, v kolikor navedete, da ste ponudbo zasledili na naši spletni strani.
 
Več informacij je na voljo na 031 829 535 (Milan Morgan), www.sailpiran.si in na info@sailpiran.si.