Rekreacijski park Završnica

  • Objavljeno
    21.06.2016
Rekreacijski park Završnica

Završnica skozi celo leto ponuja vrsto samostojnih in skupinskih športnih ali drugih prostočasnih aktivnosti za posameznike, družine, šolske in mladinske skupine, družabna srečanja v naravi, izletnike in turiste, pohodnike, planince, plezalce in druge obiskovalce.

V Rekreacijskem parku Završnica lahko okrepimo svojo kondicijo in poskrbimo za svoje zdravje, si samo preprosto oddahnemo med lahkotnim sprehodom v prečudoviti naravi ali pa samo uživamo.

Sprehajalne poti: celotna dolina Završnice je prepletena s sprehajalnimi, različno zahtevnimi potmi. Sprehajalna pot okoli jezera je še posebej zanimiva za otroke.

Otroško igrišče: lesena igrala in točke za spodbujanje motoričnih spretnosti bodo navdušile mlajše in starejše otroke.

Športni dnevi, planinski tabori, poletni tabori: v Rekreacijskem parku Završnica lahko postavite tabor z 20 šotori. Večdnevni program lahko vključuje pohode, orientacijska tekmovanja, športne in družabne igre ter oglede kulturnih in tehničnih znamenitosti občine Žirovnica.

Naravoslovni in kulturni dnevi: v Završnici lahko organizirate naravoslovni dan, vanj pa vključite tudi utrinke bogate kulturne in tehniške dediščine v občini Žirovnica (Ajdna, Prešernova rojstna hiša v Vrbi, obeležje talcem v Mostah, Plečnikov spomenik na Breznici, sakralni spomeniki in drugi).

Rojstni dnevi in zabave v naravi: izkoristite zimske in poletne dni ter se zabavajte in praznujte v naravi.

Več: https://www.zavrsnica.si/  Samo Mekina (041 676 827).