Splošno športno društvo Tržič - Dvorana Sokolnica

  • Objavljeno
    24.08.2016
Splošno športno društvo Tržič - Dvorana Sokolnica

Dvorana Sokolnica je letos stara 111 let. Obnovili smo jo in upamo, da bomo še dolgo v njej gostili vse tiste, ki so željni rekreacije in dobre družbe.

Velika dvorana v Sokolnici - primerna za košarko, odbojko, badminton in podobne športe. V Sokolnici lahko zagotovimo tudi zaščito za športni parket in tako v dvo-rani lahko potekajo tudi druge ak-tivnosti ne-športne in manj športne narave.

Mala dvorana v Sokolnici je popolnoma prenovljena. Dvorana meri 5 x 16 m in omogoča izvedbo raznih aktivnosti; plesnih, aerobičnih, lahko pa je namenjena tudi za sestanke, pred-stavitve, predavanja in podobno. Dvorano smo opremili tudi z velikim ogledalom in stenskimi ročaji, ki naše dejavnosti še popestrijo.

Splošno športno društvo Tržič v Sokolnici z usposobljeninimi vaditeljicami organizira in izvaja različne oblike zdravih vadb v okviru programa “Zdravega društva Športne unije Slovenije”; Zdrava vadba A, B, C za seniorke, za ženske in za mlajše ženske in Zdrava vadba za otroke - sku-pine od 2 do 4 leta in skupine od 4 do 6 let.

Oglasite se v Sokolnici in našli bomo tudi kaj za vas.

Letak

Kontakt:

Metka Kolevski

Gsm: 041 874 089

E: ssd_trzic@siol.net 

www.ssd-trzic.si