NOVINARSKA KONFERENCA: EUROFITNESS PRIHAJA V SLOVENIJO

  • 12.09.2010
  • Športna organizacija UBAE iz Katalonije, ki je pričela z upravljanjem športnih objektov na območju Katalonije pred več kot 20 leti, bo svoje znanje razvoja gospodarnega in socialno naravnananega koncepta izgradnje ter vodenja fitness centrov prenesla tudi v Slovenijo.

    Z namenom predstavitve projekta je v sredo, 8.9.2010 ob 9.30, v prostorih Športne hiše Ilirija potekala prva novinarska konferenca.


Dolgoletno uspešno sodelovanje Športne unije Slovenije in barcelonske organizacije je namreč doseglo nove razsežnosti na področju koncepta upravljanja prvega mestnega wellnessa v Sloveniji, imenovanega ŠUS-EUROFITNESS, ki bo na lokaciji Športne hiše Ilirija v Šiški.

ŠUS – EUROFITNESS, bo v prvi fazi, na površini 1.500 m2 nudil sodobno opremljen fitness, dvorano za vodeno skupinsko vadbo, učinkovit sistem garderobnih omaric in klubski prostor. V nadaljevanju pa bo zgrajen še 20 metrski bazen ter center dobrega počutja.

Mesečna članarina bo enotna in bo vključevala možnost vključitve v pestro ponudbo športnih in wellness programov. Cena bo od 50 evrov na mesec, tako da bo ponudba dostopna širšim množicam.

Vadba bo potekala pod vodstvom usposobljenih in izkušenih strokovnjakov, in sicer od ponedeljka do petka med 7. in 22. uro ter v soboto in nedeljo med 8. in 13. uro.

Za dokazovanje članstva v športnem centru bo skrbela visoka tehnologija. Vstop bo namreč omogočen le na prstni odtis in z osebnim geslom. Vrata se bodo odprla le pri ujemanju odtisa in gesla. Tako se bomo izognili uporabi članskih izkaznic, poleg tega pa se bodo s posebnim programom zbirale informacije o vadbi posameznika, ki bo tako lahko spremljal svoj napredek

OTVORITEV ŠUS – EUROFITNESS-a je predvidena v začetku novembra.

Mediji poročajo:
Prispevek gdč. Katje Štingl - zurnal24.si