• Jutranja telovadba v društvu BODIFIT

  Jutranja telovadba v društvu BODIFIT

  Novice 30.03.2023
  Društvo Bodifit v svojih centrih po Sloveniji v dopoldanskih urah izvaja strokovno zastavljeno vadbo, namenjeno starejšim, ki skrbi za razvoj vseh potreb posameznika v njegovih zrelih letih.
 • Festival aktivnega staranja v Medvodah!

  Festival aktivnega staranja v Medvodah!

  Novice 31.08.2022
  V soboto, 27. 9. 2022, je na različnih lokacijah v Medvodah potekal Festival aktivnega staranja, ki ga je že tretje leto zapored izvedlo lokalno športno društvo Efi.
 • Vadbi za starejše v športnem društvu Rekreativček

  Vadbi za starejše v športnem društvu Rekreativček

  Novice 04.07.2022
  Znotraj nacionalnega programa Aktivno staranje v športnem društvu Rekreativček izvajajo dve vadbi – Vadbo v zrelih letih in Terapevtsko vadbo. Vadbi potekata v Ajdovščini in Vipavi, za njuno nemoteno izvajanje pa skrbijo trije strokovno usposobljeni delavci.
 • Ljubljanska skupina Prule praznuje deseto obletnico delovanja

  Ljubljanska skupina Prule praznuje deseto obletnico delovanja

  Novice 15.06.2022
  Deseto obletnico delovanja letos praznuje še ena skupina društva Šole zdravja. Gre za ljubljansko skupino Prule, ki je obletnico obeležila v petek, 3. junija 2022, na njihovi stalni lokaciji na Špici v Prulah.
 • Veržej v znamenju Društva Šole zdravja in jutranje telovadbe!

  Veržej v znamenju Društva Šole zdravja in jutranje telovadbe!

  Novice 26.05.2022
  Društvo Šola zdravja zadovoljstvo svojih članov postavlja na prvo mesto in veliko pozornosti nameni organizaciji različnih dogodkov, športnih aktivnosti in izobraževanj. V lanskem letu so bili izjemno uspešni trije rekreativno izobraževalni tedni na Otočcu, zato so jih organizirali tudi letos, le da so jih preselili na novo lokacijo – tokrat so se odvijali v čudovitem okolju v kraju Veržej v Prekmurju.